maanantai 2. toukokuuta 2016

Paras meriterassi

Vapunpäivänä Siriuksen aikuismiehistö ehti juhlahulinalta pakoon Suvisaariston rauhaan. Vain lokkien kirkuna ja venesataman kevättöiden äänet kuuluivat ikiomalle meriterassillemme.


Aurinkoinen vapunpäivä Siriuksella

Tankkasimme Siriuksen makeavesitankin päästäksemme testaamaan upouuden lämminvesijärjestelmän toiminnan. Hienosti toimii! Kipparilla oli joitakin muitakin teknisiä puuhia, mutta itse ehdin myös Siriuksen uimatasolle aurinkoa ottamaan ja silmät kiinni haaveilemaan kesän meriretkistä. Mitä luksusta! Jupiterissa ei erillistä uimatasoa ollut, Siriuksessa taas on mukava sellainen. Pienestä sitä voikin ihminen isosti ilahtua. Melkein nauratti ääneen, kun oli niin mukavaa istuskella lämpimässä auringossa siellä alhaalla vesirajassa köysiboxin kannella, vaikkei jalkoja vielä rohkenekaan uittaa kevätkylmässä meressä.

Voin jo kuvitella, millaisia riemuja lapset keksivät kesällä uimahyppyjen ja kalastamisen tiimoilta tuolla pikku kesäterassillamme. Ja eiköhän koko Siriuksen miehistö noihin puuhiin osallistu yhtä suurella innolla. Uimahyppyjä ja onkipuuhia omalta terassilta... Voi pojat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti